Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Griffon Barbet

Nya tider

Barbet Koi i Nyårshälsning 2014

Så var det snart dags. Ett nytt år och nya utmaningar står för dörren och vi ser fram emot att ta första steget in i det nya året 2014. Vi hoppas att Ni alla får ett gott slut på 2013 och ett riktigt Gott Nytt År 2014!

Barbet Koi liggande och i närbild
Mac Olsson i närbild
Barbet Koi och kompisen Mac lunkar framåt på vinterväg
Comments

Närmare

Barbet Koi slickar städande på sitt framben

Nu är det dags att städa upp inför nya året då det gamla börjar lida mot sitt slut. Så här näst sista dagen är det hög tid att summera och samla ihop och ta med sig av erfarenheterna och vandra vidare in i nästa som väntar. I vanlig ordning har det varit en del av tårar men mestadels och klart övervägande goda och glada stunder, nya lärdomar och massor av upplevelser. Vi rensar ut det som varit av mindre vikt och bevarar aktsamt det som kan återanvändas och bringa oss nytta. Vi är snart redo att ta oss an det nya året.
Comments

HundKlappar

Julklapp till hundar blir hundklapp

Med huset fullt av folk är det många hundklappar som delas ut till våra två lunsar. Det är uppskattat med uppmärksamheten och det är ömsesidigt. Givetvis blev det också varsin egen julklapp. En boll till Mac och en gummiand till Koi. Men dem är båda redan skamfilade. Bollen söndertuggad och den arma gummifågeln har blivit av med stjärten. Så man kan säga att också dem blev ordentligt uppskattade men är fortfarande lekdugliga trots den omilda hanteringen. Kanske de till och med håller till nästa år.

Barbet Koi och kompisen Mac kivar om leksak
Comments

Julhälsning

Barbet Koi i Julhälsning 2013Nu stundar det dagar med massor av kul
så till Er Alla vårt hopp om en fröjdefull jul!

Comments

Sven drog

Barbet Koi liggande med famnen full av torr gren

Stormen Sven svepte över Skåne och en himla massa trädgrenar och en del träd föll till marknivå. Den första snön föll också under ovädret. Turligt nog bara ett pudertäcke men tillräckligt för att det skulle bli lite ljusare.

Det har blivit till att samla ihop nedfallna grenar. Jag lägger på hög och Koi drar ut dem igen…

Barbet Koi plockar nedfallna grenar
Barbet Koi biter på nedfallen gren
Barbet Koi liggande bland grenar och torra löv
Comments

Tafatt

Barbet Koi liggande med fokuserad blick

De söta Grabbarna Bus klarar av att hålla sig i schack en stund i alla fall. Men oftast är det full rulle som gäller när det är utomhusaktivitet. Mac skäller och vill leka tafatt. Koi skäller inte men vill också leka tafatt. Problemet är bara att bägge vill vara den som blir jagad… Så båda springer åt var sitt håll tills en ger upp och springer för att hitta den andre och så är lyckan gjord för en av dem!

Mac Olsson sitter med blicken fäst i fjärran
Comments

Tack!

Barbet Koi i närstudie av hans öga

En enda liten tanke orkar bära massor med stora och minnesvärda stunder. Ibland är det märkligt hur vägar korsas och vi möter människor och djur i de oräkneliga upplevelser som livet bjuder. Goda som svåra stunder – alla bär de på en lärdom. Och är vi kloka nog att ta med oss våra erfarenheter är de i samlad trupp till god hjälp i tiden som ligger framför oss. Av de människor och djur som strålat samman med den egna livserfarenheten finns det alltid några som lämnar djupare avtryck än andra. Just dem tillägnar vi en tanke idag.
Comments