Barbet Koi & Neo Mahler

och så förstås han som bestämmer, Little Big Mac!

Nya tider

Koibak14SVW

Så var det snart dags. Ett nytt år och nya utmaningar står för dörren och vi ser fram emot att ta första steget in i det nya året 2014. Vi hoppas att Ni alla får ett gott slut på 2013 och ett riktigt Gott Nytt År 2014!

Koisept2013
Macokt13
vinterväg
Comments

Närmare

Lick

Nu är det dags att städa upp inför nya året då det gamla börjar lida mot sitt slut. Så här näst sista dagen är det hög tid att summera och samla ihop och ta med sig av erfarenheterna och vandra vidare in i nästa som väntar. I vanlig ordning har det varit en del av tårar men mestadels och klart övervägande goda och glada stunder, nya lärdomar och massor av upplevelser. Vi rensar ut det som varit av mindre vikt och bevarar aktsamt det som kan återanvändas och bringa oss nytta. Vi är snart redo att ta oss an det nya året.
Comments

HundKlappar

hundklapp

Med huset fullt av folk är det många hundklappar som delas ut till våra två lunsar. Det är uppskattat med uppmärksamheten och det är ömsesidigt. Givetvis blev det också varsin egen julklapp. En boll till Mac och en gummiand till Koi. Men dem är båda redan skamfilade. Bollen söndertuggad och den arma gummifågeln har blivit av med stjärten. Så man kan säga att också dem blev ordentligt uppskattade men är fortfarande lekdugliga trots den omilda hanteringen. Kanske de till och med håller till nästa år.

Duomittemot
Comments

Julhälsning

GodJulKoi13ALTHWNu stundar det dagar med massor av kul
så till Er Alla vårt hopp om en fröjdefull jul!

Comments

Sven drog

Koilook7dec13

Stormen Sven svepte över Skåne och en himla massa trädgrenar och en del träd föll till marknivå. Den första snön föll också under ovädret. Turligt nog bara ett pudertäcke men tillräckligt för att det skulle bli lite ljusare.

Det har blivit till att samla ihop nedfallna grenar. Jag lägger på hög och Koi drar ut dem igen…

SvenDuo13
SvenKoi
SvenKoiB
Comments

Tafatt

DroppskäggB

De söta Grabbarna Bus klarar av att hålla sig i schack en stund i alla fall. Men oftast är det full rulle som gäller när det är utomhusaktivitet. Mac skäller och vill leka tafatt. Koi skäller inte men vill också leka tafatt. Problemet är bara att bägge vill vara den som blir jagad… Så båda springer åt var sitt håll tills en ger upp och springer för att hitta den andre och så är lyckan gjord för en av dem!

Mac20okt2013
Comments

Tack!

Koiögauppokt2013

En enda liten tanke orkar bära massor med stora och minnesvärda stunder. Ibland är det märkligt hur vägar korsas och vi möter människor och djur i de oräkneliga upplevelser som livet bjuder. Goda som svåra stunder – alla bär de på en lärdom. Och är vi kloka nog att ta med oss våra erfarenheter är de i samlad trupp till god hjälp i tiden som ligger framför oss. Av de människor och djur som strålat samman med den egna livserfarenheten finns det alltid några som lämnar djupare avtryck än andra. Just dem tillägnar vi en tanke idag.
Comments