Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Griffon Barbet

Medgång och motgång

Barbet Koi med hämtad apport i stiliserad svart vit bild

Den första bilden får symbolisera medgång den andra är till dem som med stort intresse och med än större tålamod orkar ta sig igenom rashundsvärldens vindlande gångar. En fortsättning på en tidigare artikel finns på KoiPeace.

DogPeace version 1.2
Comments

Arbete för ett gott syfte

Barbet Koi värnar earthday i bild med texten Today I am allowed to dig It's earth day!

www.earthday.org

Comments

M.Davidson

Illustrerad Barbet M Davidson

M. Davidson har gjort den vackra illustrationen som pryder den svenska översättningen av rasstandard för Barbet. Mer om denna signatur finns i en ny artikel under fliken KoiPeace.
Comments

Trofé

Barbet Koi inväntar intresserat nästa arbetsmoment

Efter ännu en dag i skogen med viltspårsträning med gott resultat fick Koi sin trofé med sig hem. En viltklöv som avslutar ett 600 meter långt blodspår i tämligen blöt terräng. Kängorna räckte inte till och jag blev blöt upp till knäna men Koi bryr sig mindre och spårar målmedvetet mot sitt slutmål - en rådjursklöv. Till Kois stora glädje blir det lite apport på tomten efter hemkomst innan klöven läggs i frysen tills nästa träningstillfälle.

Barbet Koi tittar intresserat på rådjursklöven
Barbet Koi med rådjursklöven i mun
Comments

Framför oss

Kompisen Mac hoppar på strandens stenar

Vi har en härlig tid framför oss nu – dagarna blir allt längre och med stigande temperatur inbjuds till allt längre utevistelser. Något både hundarna och jag uppskattar och vi tänker tillbringa helgen med påskens alla godsaker men också till långpromenader i nyvaknad natur. En god och Glad Påsk önskar vi och hoppas den blir både solig och vårlig!

Barbet Koi i Påsk hälsning 2015
Comments