Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Barbet Français

Medgång och motgång

KoiAppKMal

Den första bilden får symbolisera medgång den andra är till dem som med stort intresse och med än större tålamod orkar ta sig igenom rashundsvärldens vindlande gångar. En fortsättning på en tidigare artikel finns på KoiPeace.

DogpeaceAOD1.2W
Comments

Arbete för ett gott syfte

EARTHDWK

www.earthday.org

Comments

M.Davidson

Barbet105MD_72

M. Davidson har gjort den vackra illustrationen som pryder den svenska översättningen av rasstandard för Barbet. Mer om denna signatur finns i en ny artikel under fliken KoiPeace.
Comments

Trofé

KoiAlert14april15

Efter ännu en dag i skogen med viltspårsträning med gott resultat fick Koi sin trofé med sig hem. En viltklöv som avslutar ett 600 meter långt blodspår i tämligen blöt terräng. Kängorna räckte inte till och jag blev blöt upp till knäna men Koi bryr sig mindre och spårar målmedvetet mot sitt slutmål - en rådjursklöv. Till Kois stora glädje blir det lite apport på tomten efter hemkomst innan klöven läggs i frysen tills nästa träningstillfälle.

KoiKlovF
KoiklövA_520
Comments

Framför oss

Mac22032015

Vi har en härlig tid framför oss nu – dagarna blir allt längre och med stigande temperatur inbjuds till allt längre utevistelser. Något både hundarna och jag uppskattar och vi tänker tillbringa helgen med påskens alla godsaker men också till långpromenader i nyvaknad natur. En god och Glad Påsk önskar vi och hoppas den blir både solig och vårlig!

KoiPåsk2015
Comments