Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Barbet Français

Glömskans spring...

DUo8feb15

Grabbarna Bus inväntar snällt en matte. Matte som glömt belöningspåsen på köksbänken och som måste springa tillbaks för att hämta. Och vad gör man inte för belöningspåsens innehåll? En bit kycklingköttbulle till dem var blev det då de platsat snällt under tiden jag rättar till det jag hade glömt.
Comments

Barbet i pdf

Barbet_FWDSVpdfW


En ny klickknapp har tillkommit i sidhuvudet. PDF, som innehåller nedladdningsbara pdf-filer som också är utskriftsvänliga till skillnad från den löpande texten på en hemsida. Jag tycker det är jobbigt att läsa mycket text på skärmen och vill hellre göra en utskrift för att kunna läsa på annat ställe än framför skärmen. Så därför finns nu, för den intresserade, texten ”Lite om mycket Barbet” som tidigare publicerats under KoiPeace i detta format. Både i svensk och engelsk textversion.
Comments

HjärteDag!

DroppskäggBMHjdWb
Comments

Snöfri söndag

KOi8feb15

Fortfarande ingen snö i Åhus. Något litet pudertäcke har vi haft någon gång emellanåt men det försvinner lika fort då det för det mesta är några plusgrader, regnigt och blött. Men idag hade vi en strålande sol, nollgradigt och torrt. Men blåsigt värre...men trots nedblåsta grenar hade vi en härlig söndagstur i skogen!
Comments