Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Barbet Français

Nio skönheter i en ring

ring6
Ring2
Ring

Ringträning på Åhus Brukshundsklubb. Det är inte lätt att samla ihop ett gäng ovana och vana vänstervarvare…men det fungerar efter mycket tålamod, spring, lek och hopp.
Koi och jag har tränat inför utställning i Växjö nästa helg. Ringsprungit har vi gjort tillsammans med ett gäng andra glada hundägare som ska på utställning under den närmaste tiden. Det är ett nyttigt och roligt sätt att träna tillsammans med andra, både för den sociala träningens skull men också för att utbyta erfarenheter med de mer vana ringrävarna. Det är ju en helt ny värld både för Koi och mig att röra sig i utställarringen. Men vi ska väl lära oss också med lite träning och praktiska övningar och inte minst genom att delta i några utställningar framöver.
För en gång skull hade vi också vädrets makter på vår sida och det var frostigt kallt men vindstilla och strålande sol. Precis den där krispiga luften som jag längtat efter. Så både hundar och dess ägare och vår ringledare Ann-Catrin som glatt lotsade oss igenom träningspasset var på topphumör. Tack för idag till er alla och hoppas vi träffas med nya erfarenheter att ta del av vid nästa träningstillfälle om några veckor.

Beagle
Black
softWh
BoxerA
Engelsk
Flisan
Headblog comments powered by Disqus