Barbet Koi & Neo Mahler

Barbet Moderne och Vieux Barbet Français

Brödraskap

Unge Barbet Koi får besök av brorsan barbet Buster
Idag fick vi ett välkommet besök av bror Buster med familj som var på väg till Karlskrona. Efter en utskällning av Mac så fick de bägge bröderna hälsa på varandra igen efter nu snart tre och en halv månad sen de skildes åt för att bosätta sig hos varsin familj här i Skåne. De var lite trevande i början men övergick snart till hopp och lek. Jag undrar så om de känner igen varandra…men det verkar inte så utan mötet blir mer som om de träffas för första gången. Men sånt är ju svårt att veta som människa…det vet nog de bägge bröderna bättre. Vem är vem? Buster i förgrunden.

Mac Olsson visar sina färdighet och dansar på bakbenen för barbet Koi och brorsan barbet Buster
När de väl hälsat så ska Mac visa att han kan dansa och Koi & Buster får snällt titta på när den lille rackaren dansar runt på bakbenen. Fast det är nog snarare så att bröderna Bus väntar på godis som Busters lillmatte Julia frestar med.

Barbet Koi och Barbet Buster är bröder men har två helt olika kroppstyper
Så stiliga unga herrar och nog ser man att de är bröder alltid. Trots att Buster som har den blå brickan i halsbandet är mycket mer välfriserad än Koi syns det tydligt att de är mycket lika. Inte bara i utseende utan också i beteende. Båda är lika fulla av bus.

Barbet Buster bjuder Mac Olsson på smaklig godbit
Innan Buster ska åka vidare till Karlskrona så bjuder han bror Koi och Mac på varsitt ben. Men Mac går och gräver ner sitt och ger sig sen på jakt efter Busters och Kois godisbitar. En riktig lurifax den där Mac Olsson som sen argt ger sig på bröderna när de sen vill ta tillbaka sina egna godbitar. Men jag hoppas att Buster hann få i sig lite av det goda han bjöd på.

Barbet Buster i gröngräset med sitt tuggben
Hej Då bror Buster! Tack för besöket och hoppas vi ses snart igen.
blog comments powered by Disqus