Barbet Koi

A french waterdog, born in Sweden with a japanese name - our dog in the world!

Solsken och ringspring

RingSWT14
RingTapril14

Hundar i stort och smått var glada deltagare i dagens ringträning. Åhus Brukshundsklubb med Ann-Catrin som rutinerad ringtränare gav goda råd och tips till oss som vill lära mer som handlers i vänsterspring. Koi och jag brukar delta i dem ringträningstillfällen som vår lokala klubb tillhandahåller under vår och höst. Det är inte bara för att lära om ringspring och om att göra läckra tulipansvängar...utan lika mycket om den sociala träningen för hundarna att kunna agera i olika typer av hundgrupper. En utmärkt konstellation av hundar med hussar och mattar och mycket av träning för ystra unghunden Koi. En annan positiv sidoeffekt av dessa träffar är att de erbjuder mycket av delade erfarenheter från de mer rutinerade utställarna. Jättevackert väder och glada miner hos både hundar och människor. Det bjöds på en härlig förmiddag fullt med lördagsgodis för stor som liten.

RingKärlek

Det är inte lätt att hålla fyra tassar i marken när det är dags för kroppsbesiktning...är man ung och livlig uppstår i stället kanske något som kan kallas ringkärlek?

BichonHavanaisHA

Tröttsamt är det också med ringspring så denna lilla Bichon Havanaisherre tog sig en liten mikrovila...

BichonHT

En annan liten linslus av samma ras som ovan ville bara vara en riktigt söt flicka för fotografen.

Ståbord

För de mer kortbenta ska det tränas på vackert stillastående på bord inför besiktning.

SoftWTA

Andra är hur coola som helst – som denna Irish softcoated wheaten terrier som redan kan efter konstens alla regler.

BeauceronC

Denna Beauceron ser ut att ha ”det” av naturen när inte kärleksföremålen stör koncentrationen.

KoiD18apr14

Glömde ju fotografera min egen linslus idag, men de finns ju i massor, så det får bli ett gammalt från stranden istället.
blog comments powered by Disqus